Ilveskoti

Veteraanipolku 3

13600 Hämeenlinna

puh. 03-5706100

Terveysasema

Ilveskodin terveysasema palveluksessasi

Ilveskodin terveysasema on Ilveskodin uusin palvelumuoto. Jukolan sekä Lammi-Tuuloksen asukkaat pääsevät nyt kokeilemaan valinnanvapautta käytännössä! Valinnallasi sitoudut vain kuukaudeksi ja voit palata omalle terveysasemallesi tai valita uudelleen palveluntuottajien listalta. Neuvomme kaikissa valinnanvapautta koskevissa asioissa.

Ilveskodin oma henkilökunta, lääkärit ja hoitajat, huolehtivat terveysaseman asiakkaista vuosien kokemuksella. Terveysaseman lääketieteellisestä hoidosta vastaa Ilveskodin ylilääkäri.

Sairaskertomusjärjestelmä on sama Effica kuin terveyskeskuksessa ja keskussairaalassa, joten mikään tärkeä terveyttäsi ja hoitoasi koskeva tieto ei katoa.

Laboratorio- ja röntgentutkimukset hoidetaan kuten julkisella puolella. Laboratorionäytteenottoon voi tulla Ilveskotiin tai terveyskeskuksen tai keskussairaalan näytteenottoon. Jos liikkumisesi on vaikeaa, voit myös sopia näytteenotosta kotonasi.

Omalla kustannuksellasi voit käyttää myös muita Ilveskodin palveluja. 

Ajanvaraus terveysasemalle arkisin 8 - 16 puhelimitse sairaanhoitaja (03) 570 6131 ja 040 509 36 89 tai asiakassihteeri (03) 570 6100

Sairaanhoitajamme vastaa kysymyksiisi ja etsii kanssasi ratkaisuja huoliisi.